Mer om mig

Jag började jobba på turistbyrå när jag slutat gymnasiet och gick parallellt en kurs på Svenska Reseledarskolan. Jag tog uppdrag som bussreseledare och åkte turer till Tyskland, Helsingfors, Amsterdam och dåvarande Leningrad (St Petersburg).

När chansen dök upp att utbilda mig till flygvärdinna på Pan Am i Florida kunde jag inte motstå frestelsen, och lämnade reseledaryrket till förmån för flygvärdinneyrket där jag kom att stanna i 30 år.

Sedan 2019 är jag tillbaka som reseledare, jag är frilans men har mest arbetat för www.carpe-diem.se

Jag hade ett par resor till Kenya, någon flodkryssning och vandringsresa till Slovakien år 2019, och om inte pandemin slagit till stod Sydafrika och Zanzibar på schemat.

Möten med människor i olika kulturer innebär ett lärande, förståelse och kunskapsinhämtande för oss som individer, vår egen mentala karta utvidgas. I ett större perspektiv minskar fördomar och kulturkrockar. 

Det är hela resandets kärna som jag ser det.

Pris på förfrågan